Bet365 élő fogadás

Egy 29 játékban az első győzelem egy dolog, de 30 másodperc alatt túl sok volt. Az Új-Zéland elleni győzelem nyilvánvalóan nem olyan, mint a buszok. Írország adta meg a szokásos szempillát – bizonyára a teljesítményük nem volt a Chicago hősnője, de ezúttal egy teljesen Bet365 fekete csapat ellen léptek fel egy nagyon eltérő szemléletben. A Skócia Argentínában győzelmet arat a Greig Laidlaw késői büntetésének köszönhetően. több

Elképesztő meccs volt, fárasztó nézni, még Bet365 élő fogadás akkor is, ha az észak-félteke kalapálás szkriptje az új-zélandi pontossággal ismerős volt. De ez is ellentmondásos volt. Az összes feketék dühösek voltak magukkal, kétségtelenül, és haraguk veszélyesen visszapattant a törvényesség szélén. Újra és újra büntetik őket, még inkább, mint Chicagóban, amikor fegyelmük megdöbbent.Szerencsés volt, hogy csak a két sárga lapot mutatták be. Jaco Peyper, a játékvezető elnökölte a maelstromot, négy játékos kényszerült ki 25 percen belül. Írország volt a legrosszabb, elvesztette Johnny Sextont és Robbie Henshaw-ot egy középpályás védelemtől, amit mindig Bet365 valószínűleg teljes mértékben teszteltek.

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy milyen erőfeszítéseket tettek a fiúk,” mondta Joe Schmidt, Írország edzője. „A 10-es és 12-es csomópont Bet365 futtatja a játékot, és csak úgy éreztem, hogy egy kicsit elvesztettük az alakját, amikor elmentek. Ugyanakkor hatalmas nyomás alá helyezzük őket. De ez bosszantó, ha annyira öntsön egy játékot, és nem kapja meg az eredményt. 14-9-kor azt hittem, hogy esélyünk van.

Új-Zéland nem volt abban a hangulatban, hogy felajánlja az esélyeket.A közelmúltban játszottak néhány, a világ által valaha láttatott legmagasabb rögbi, de itt nem féltek, hogy a sötétebb oldalukra nyílnak. Függetlenül attól, hogy mi igazán szétválasztotta őket, Bet365 mégis pontosságuk volt a kemence szívében.

Ez az ír csapat visszajön. Több mint fenyegetést jelentenek Angliára, amikor az északról folytatott csata jövőre folytatódik, de pontosságuk hiányzott pontosan azon pillanatokban, amikor Új-Zéland nem volt. . A sorrendjük messze sterner-tesztet kapott, mint Chicagóban, de a sztrájk szilárd volt, még domináns. Tadhg Furlong-ban egy új sziklájuk van. Ő volt a dinamikus Bet365 előadások egyike.Amikor azonban eljött a pillanat, a pontosság túlságosan gyakran eltorzult.

Új-Zéland kereszthivatkozás, ahol Beauden Barrett a legmagasabb teljesítményét ünnepli, esetleg legjobb teljesítményével, halálos a labdával a kezében , de – kapd meg ezt – halálos a csomagtartóval is. Három célból három rúgást ért el, egyikük sem gimmes. Az összes konverzió, míg Írország három hármas volt, mondták a saját történetét.

Új-Zéland az első kísérletet a harmadik Bet365 perc végén, a nem-stop kiállítás csúcspontjaként szerezte meg. hatalom és szögek a kezdetektől, ami brutális és gyönyörű volt. Malakai Fekitoa a Barrett-ről érkező keresztrúgást követően fejezte be. A kihívást megfogták.

Hamarosan Barrett védekező hőssé változott, és valahogy a hátoldalat lerombolta, ahogy Írország kalapált a vonalon.Egy büntetés keletkezett, de az ellentmondás következett be – és a szívet kivágták Írország középpályájáról.

Az Új-Zélandról érkező vonalak minden irányból Bet365 repültek, legtöbbjük a felső mellkasra irányult, a „ „a modern játék kedvelt szeretetei.

A világ rögbi a bölcsességükben úgy döntött, hogy nem foglalkozik a sok fejsérülés okával, hanem azért, hogy keményen leereszkedjen az eredmények lottójába, A legsúlyosabb szankciókról szóló irányelvek sértődnek. Sam Cane lett a legújabb, hogy bajba kerüljön azzal, hogy Robbie Henshawt vállmagasságban állította be, és a fejébe fogta. Henshaw hideg volt és kikapcsolt. Lehet, hogy vörös volt a Cane számára, de ez egy másik játékot jelentett volna, amit az idióta irányelvek veszélyeztetettek. Mindazonáltal a jelenlegi éghajlatban hihetetlenül szerencsés volt, hogy nem látszott sárga.És három perc múlva Barrett tisztán átment a sztrájkból, a Henshaw javításán át Bet365 tudott kiabálni.

A Sexton agonizánsan közel állt a földelés megakadályozásához, de a TMO ismét az Új-Zélandon volt.

Dane Coles volt a következő, aki csak egy büntetéssel menekült el, a legszembetűnőbb bűncselekménnyel – késő, off-side, high és fegyver nélkül Conor Murray-nél. Amikor Aaron Smith-t megküldték az edénybe az ugyanazon jogsértési perc enyhébb változata után, Írországnak volt esélye.

Nem tudták kiaknázni. Ehelyett elvesztették Sextont – egy másik hörgő Bet365 sérülésre – és CJ Standert, miközben Smith eltűnt. Eközben Cane elcsendesült az All Blacks számára.A verseny ellentmondásos lehetett, de ugyanolyan dühös és kényszerítő volt, mintha merészkedtünk volna.

Írország a második felében új-zélandot ostromolt. Egy másik sárga is látható volt, ez fekszik Fekitoa számára, hogy nagy lövést szerezzen Simon Zebo-ról. Ismét Írország felállt, Új-Zéland pedig erősen állt, s az ügyet sújtotta az írek számára. De Paddy Jackson kiszállt Írország harmadik büntetésével, ahogy Fekitoa visszatért. Az írek végül egy pontszámot értek el.

Aztán jött a tőr. Anton Lienert-Brown és Barrett kombináltak, Bet365 hogy elhomályosítsák az elterjedt terheket, amelyek a Fekitoa-t küldték a másodikra. A végső passzálás vitatott volt, és Rory Best megfelelően vitatta, de ezúttal a játékvezető egyáltalán nem utal rá. A próbálkozás állt, és az eredmény biztonságos volt.

A hosszú és rövid, hogy még mindig túl jó.

News Reporter