1xbet online sport fogadás

Fizetési lehetőségek

A sportfogadási ipar sok piaci szereplőjéhez hasonlóan az 1xbet is klasszikus online fizetési módokat kínál a kifizetések és befizetések végrehajtásához. Itt vannak a fogadóirodák által támogatott főbb fizetési módok:
Bank kártya
Paypal
Skrill
banki átutalás
Paysafecard
Prémium jegy
Moneyclic
Neosurf

Fontos megjegyzés: A betétek 15 eurótól érhetők el. Minden előre fizetett kártyával online sport fogadás végrehajtott tranzakció után 2,5% és 4% közötti jutalékot kell fizetni.

3–5 munkanapot vehet igénybe az egyenleg fiókjából történő levétele. A Skrill számláról történő átutalás azonban azonnali, amikor az 1xbet szolgáltatások érvényesítik a tranzakciót.

Előléptetések és versenyek

Az ajánlatokat és akciókat tekintve az 1xbet az egyik legaktívabb és legfejlettebb bukméker a piacon. A közösségi hálózatokon nagyon jelen lévő webhely számos ajánlatot kínál a felhasználók kielégítésére, többek között:
A “Cash Out” funkció: amely lehetővé teszi a tét visszavonását a tét vége előtt.
ZEclub hűségprogram: a fogadóirodák minden, a webhelyen készített előrejelzéshez felajánlanak ZEpoint-okat, amelyeket egy bizonyos küszöbértéktől prémiumokra cserélhet. A leghűségesebb előfizetők jutalmazásának egyik módja.
Egyszeri promóciók: ingyenes fogadás és cashback nyerhető egész évben.

Az 1xbet erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy kitűnjön a többi online fogadási oldal közül, és a versenyzők örömére elég jól teljesít.

Navigáció

Az első reakció az 1xbet platformra az, hogy a webhely meglehetősen összetettnek tűnik, tekintettel az oldalon található információk sűrűségére. Ez első pillantásra akadályt jelenthet, különösen a fogadási rajongók számára, akik gyorsan eltévedhetnek az információ tömegével szemben.

A navigáció azonban önmagában nem olyan bonyolult. Az oldal csak átfogó, és gyakorlatilag minden olyan információt tartalmaz, amelyre esetleg szüksége lehet. Természetesen egy kis időbe telik, amíg megismerkedik az elrendezéssel és a navigációval, de miután megszokta, minden eszköze megvan a legjobb feltételek mellett történő fogadáshoz.

Mobil

Minden mobil rajongó számára lehetőség van 1xbettel fogadni a mobil verzión keresztül a weboldal böngészője, valamint egy iOS és Android alkalmazás segítségével. A funkciók gyakorlatilag megegyeznek a webes verzióval, ahol megtalálhatók:
Fogadási számlájának kezelése: betétek, kifizetések, tranzakciós előzmények és fogadások.
Keressen 1xbet pontot a hűségprogramon keresztül
A “Cash Out” opció
Statisztika és élő tracker
“Élő fogadás” opció