Adam Rooney segíti az Aberdeen-t a kupa döntőjében, hogy megnyerje a Mortont

Posted on Posted inFogadas

Az egyik olyan tényező, amely Derek McInnesnek az Aberdeenban való megtiszteltetését méltó dicséretnek tartja, az a banánbőr behatolásának képessége. Az Aberdeen évek óta megszokta, hogy kupa-sokk áldozatává vált; Bohémek, East Fife, a déli királynő és a Queen’s Park bizonyítják ezt. Mivel McInnes 2013-ban hivatalba lépett a Pittodrie-ben, az Aberdeen hasznos szokása volt az alacsonyabb bajnoki ellenzék lebegéséhez.

Így ismét bizonyult, McInnes és játékosai, akik a Liga-kupa döntő helyét a Morton győzelmével foglalják le amely teljes mértékben érdemel a játék egyensúlyát.Ez nem volt különösen emlékezetes találkozás a félig végleges sztereotípiák Betclic online fogadási útmutatók megerősítésében, de Aberdeen mindig a fenyegetőbb oldal volt.

Morton azon a ponton küzdött, ahol soha nem voltak túlterheltek, de nem támadtak elég támadó fenyegetést, ideges gondolatok. A Skócia második rétegéből származó jutalom egy lökhárító fizetési nap lesz, amint azt a vasárnapi régi cég játékából húzott pénzek jelentõsen tovább fokozzák. Amikor Aberdeen a skót labdarúgást szabályozta, olvassa tovább

az első felében. 11 sarkot kényszerítettek, közülük kettő annyi percen belül indult el, hogy legalább a pánikot kiváltotta a Morton hátvonalán. Az első, Kenny McLean kényszerítette Andy McNeil-t kiváló mentésre.Jonny Hayes ezután a bár felé indult, és James Maddison ismét az építész.

Morton tökéletesen kényelmes volt. Azt is el kellett volna jönniük a Betclic online fogadási félidő előtt, mivel Jai Quitongo elhagyta az Aberdeen védelmet, amikor Andrew Murdoch-t gyűjtött. A csatár, aki talán túl sok időt töltött, hogy ezáltal csökkentse az ösztönös befejezés lehetőségét, egyenesen az Aberdeen kapus Joe Lewis lábai ellen lőttek. Morton keresztléc egy fejléccel. Közvetlenül a második megkezdése után Aberdeen Niall McGinn meglehetősen szerencsétlen foglalást kapott a búvárkodáshoz. A megkérdőjelezhető rész a McGinn-hez kapcsolódott, hogy valójában nem kért büntetést a szóban forgó kihívás elkerülésével.A skót játékvezetők továbbra is furcsa fajta maradnak.

Mortonnak joga volt a napot ápolni. Három évtized telt el azóta, hogy a skót játékban erőszakot jelentettek, sok tekintetben a klub stagnálásával, amely tükrözi a komoly gazdasági jelenetet Greenockban. Douglas Rae személyes befektetése az utóbbi időkben azt jelentette, hogy a klub elnöke különösen figyelemre méltó volt.

A félig végső helyszín megválasztásához kapcsolódó szomorú és teljesen elkerülhető elem. A skót labdarúgás megszervezéséért felelős személyek – és feltehetően – a skót labdarúgás bűntudata volt a megdöbbentő gondatlanság miatt. Az ebédidőt és a 16 183-as látogatást Tynecastle vagy Easter Road-nak nevezték, mint a hasonló berendezéseket, és ez a logikai Betclic fogadási útmutatók fogadóhely lenne.Ehelyett az Egyesült Királyságban sugárzott kép 35 000 üres hely volt.

Az Aberdeen kontingens volt, akit 69. perccel ünnepeltek. Andrew Considine vezette Andrew Shinnie kereszteződését Rooney útjába, aki viszonylag egyszerű feladatot hozott három méterből. A törvényes Morton-kifogás Rooney külsõ pozíciójából származna, amikor Considine elrúgta a labdát. Még a Rooney beavatkozása előtt az első cél döntő fontosságúnak tűnt. Shinnie vadul ránézett a bár fölött, amikor nagy esélyt adott arra, hogy megduplázza a Premiership csapat vezetését, Morton pedig egyértelműen befolyásolta az elszigetelési játéktervük megsértését.

Aberdeen végül másodpercet követelt. McGinn-nek a célját csak McNeil vette át, egyenesen a McLean útjába.A középpályás egy őrzött hálóba bukkant. Az Aberdeen a következő hónapban visszatér Hampdenbe, és három évszakban másodszor is kéri a Liga Kupát.