Barcelona játékosai a lionel Messi süllyedése után sújtották a palotát

Posted on Posted inFogadas

Messi megnyitotta a pontozást, és az utolsó szava volt, amikor megverte Diego Alves-t egy jól bevált büntetéssel, amely csak a búvár kapus és a poszt között csúszott. > A hevesen vitatott játékot Enzo Pérez harcja sújtotta, ami kényszerítette az Iniestát egy hordágyon, és egy rajongót, aki egy vizes palackot dobott a barcelonai játékosokhoz, miközben messi győztesét Betclic online fogadóirodák ünnepelte. Úgy tűnt, hogy a palack Neymar fejét ütötte, és megütötte Barcelona többi játékosát.

A győzelem felemelte a bajnokokat La Liga tetejére.Barcelona egy pont az Atlético Madrid és a Real Madrid előtt, mielőtt mindketten vasárnap játszanak a mérkőzéseken, Sevilla és Athletic Bilbao ellen.

Pérez kihívása után a 12. percben Iniesta a jobb térdét szorongatta, segítségért. A spanyol középpályás térdét úgy tűnt, hogy csatolódik alól. Nyilvánvalóan fájdalmas volt, és kézen tartotta az arcát, amikor egy hordágyra került, és elhúzta. A klub kiadott egy jelentést, amelyben Iniesta megsérült egy ínszalagot és a jobb térdének egy részét. A 32 éves lesz további tesztek, amikor visszatér Barcelonába.

„A legrosszabb hír az Iniesta sérülése” – mondta Luis Enrique Barcelona edző. – De a csapat megmutatta a vágyát.Hogy nyertünk, sokat mesélünk a csapat Betclic sportfogadás online szelleméről és jellegéről. ”

Enrique is dühös volt, hogy Pérezet nem vették fel az Iniesta-nak. megsérült, és mégsem volt sárga lap ”- mondta. – Holnap látni fogjuk, hogy milyen rossz a sérülés, de igen, hetekig kiment. Súlyos sérülés.

A Messi céljai nyolcra tették a bajnokságot. Az ötödik és a hatodik gólja volt a három mérkőzésen, hiszen a jobb heveny törzsből nyerték vissza, amely három hétig hátradőlt.Szerencsére egy trükköt szerzett, amivel szerdán a bajnokok bajnokságában 4-0 győzelmet aratott a Manchester City-nél. a nyomást Quique Sánchez Flores.China nevezi ki Marcello Lippit a nemzeti csapat új vezetőjévé. félidő előtt. Hernán Pérez a 67. percben Betclic sportfogadás bónusz visszahívta az Espanyolt, míg Pablo Piatti egy újabb célt húzott vissza. de Léo Baptistão megragadta a pontot a doboztól a leállási időn kívül.